Neobux

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Neobux!!! Το καλύτερο ptc site για να ξεκινήσετε!!!

Ψάχνοντας στο ίντερνετ για ptc sites σίγουρα θα βρείτε εκατοντάδες. Για να ξεκινήσουμε όμως το καλύτερο, κατά την γνώμη μου φυσικά, ειναι το Neobux. Οι λόγοι που το προτείνω ως το πρώτο ptc site  που πρέπει να γραφτείτε βρίσκονται παρακάτω.

Neobux

Για το Neobux έχουμε τα εξής:

1ον) Είναι στα Ελληνικα οπότε όλοι οι όροι του site (T.O.S.) καθώς και όλες οι συχνές απορίες (f.a.g.) που δημιουργούνται στους νέους χρήστες θα λύνονται εύκολα.


2ον) Αν τα Τ.Ο.S. και τα  f.a.g. δεν σου έχουν λύσει όλες σου τις απορίες υπάρχει η ελληνική γωνιά στο φόρουμ του Neobux όπου μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα σου λύνουν τις απορίες που τυχόν σου έχουν δημιουργηθεί.

3ον) Πληρώνει εδώ και 3 και παραπάνω χρόνια οπότε μιλάμε για ένα από τα πιο έμπειστα ptc site στον κόσμο.

4ον) Έχει ποικιλία διαφημίσεων. Σου δίνεται η δυνατότητα να δεις τουλάχιστον 20-30 διαφημίσεις μέσα στη μέρα. Επίσης υπάρχει πλέον και toolbar που σε ειδοποιεί για διαθέσιμες διαφημίσεις χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάθε λίγο ανανεώσεις.

5ον) Έχει σύστημα συλλογής Neopoints τους οποίους μπορείς είτε να τους μετατρέψεις σε λεφτά είτε να τους χρησιμοποιήσεις για αγορά πακέτου αναβάθμισης (golden pack) με πολλά πλεονεκτήματα.

Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα τα οποία όμως είναι για άτομα τα οποία έχουν σκοπό να επενδύσουν χρήματα. Τότε μιλάμε για τρομερά υψηλά έσοδα. Για όσους ενδιαφέρονται παραθέτω παρακάτω ένα πίκανα για τα πακέτα αναβαθμίσεων.



Βλέπουμε λοιπόν ότι το Neobux είναι ευκολόχρηστο και δίνει την δυνατότητα για πραγματικά μεγάλα κέρδη.Περιηγηθείται και μόνοι σας στο Neobux πατώντας στο παρακάτω banner.






ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Το OnBux είναι πλεον scam...Δεν πληρώνει και μπλοκαρει λογαριασμούς. Αν υπάρξει κάτι άλλο θα ενημερώσω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου